OBILJEŽENA 22. GODIŠNJICA STRADANJA POLICAJCA ANTE VALJANA

 

U prisustvu članova obitelji i radnih kolega, danas je u Travniku, obilježena godišnjica stradanja policijskog službenika Ante Valjana.

 

Tom prilikom je kod spomen ploče na mjestu stradanja u Travniku kao i na groblju Prahulje odana dužna počast, te su položeni vijenci i cvijeće.

 

Obilježavanju godišnjice i polaganju cvijeća pored članova obitelji našeg kolege Ante Valjana prisustvovali su predstavnici MUP-a SBK/KSB Travnik, službenici policijske uprave i policijske stanice Travnik, kao i drugih policijskih stanica iz sastava MUP-a Srednjobosanskog kantona. 

 

Ne zaboravimo,  25-godišnji policajac travničke Policijske uprave Anto Valjan  smrtno je stradao 31.07.1998. godine od eksplozije podmetnute eksplozivne naprave. Eksplozija se dogodila na parkiralištu u neposrednoj blizini zgrade Policijske uprave u Travniku, pri povratku policajca Ante Valjana s posla kući.

 

Obilježavanjem godišnjice želimo sačuvati sjećanje na stradalog kolegu, te nastaviti pokazivati naše opredjeljenje da sa svoje strane učinimo sve kako se ovakvo nešto više nikad ne ponovi, a da se izvršioci procesuiraju.

 

 

 

URED KOMESARA