NESTAO SEMIN BRADIĆ IZ KRPELJIĆA, OPĆINA TRAVNIK

 

Dana 02.03.2019.godine u PS Travnik prijavljen je nestanak lica Semin Bradić, rođen 1988.godine iz mjesta Krpeljići, općina Travnik.

 

Prema prijavi rodbine, nestalo lice je zadnji put viđeno dana 01.03.2019.godine na području sela Krpeljići – Mosor – Bandol, općina Travniik i od tada mu se gubi svaki trag.  Visine je oko 175 cm, slabije građe, nedostaje mu nekoliko prednjih zuba, na sebi je imao crnu pletenu kapu, crnu zimsku jaknu, tamno plavu trenerku i crne gumene čizme. Radi se o licu sa posebnim potrebama.

 

Odmah po zaprimanju prijave obaviještene su policijske patrole, pristupilo se prikupljanju interesantnih saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestalog lica, a obaviještene su i sve policijske stanice. Također, u pronalazak nestalog lica uključeni su pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su angažovani na pretrazi terena.

 

Obzirom da potraga za nestalim licem još nije dala rezultat, mole se građani da bilo kakva saznanja o navedenom jave u najbližu policijsku stanicu putem telefona 122. 

 

 

 

 URED KOMESARA