INFORMACIJA ZA JAVNOST 21.07.2017. GOD

 

KRIMINALITET

Tijekom protekla 24 sata na području Kantona Središnja Bosna  prijavljena su 4 kaznena djela, a radi se o kaznenim  djelima: “Ugrožavanje sigurnosti”, “Nasilje u obitelji” i 2 kaznena djela “Posjedovanje i omogučavanje uživanja opojnih droga”.

 - Dana 20.07.2017. godine, oko 04,00 sati, službenici SKP SBK/KSB MUP-a,  postupajući po planu pojačanih mjera i radnji suzbijanja narkomanije su u mjestu Kreševo, kod osobe V.J., rođen 1995. godine pronašli određenu količinu bijele praškaste materije, koja izgledom asocira na opojnu drogu. Nad V.J. je obavljena kriminalistička obrada, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu je podneseno Kantonalnom tužiteljstvu-Travnik.

 - Dana 20.07.2017. godine, oko 21,30 sati, službenici SKP SBK/KSB MUP-a,  postupajući po planu pojačanih mjera i radnji suzbijanja narkomanije su u mjestu Kiseljak, kod osobe D.K., rođen 1985. godine pronašli određenu količinu bijele praškaste materije, koja izgledom asocira na opojnu drogu. Nad D.K. je obavljena kriminalistička obrada, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu je podneseno Kantonalnom tužiteljstvu-Travnik.

JAVNI RED I MIR

Evidentiran je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Dogodilo se 12 prometnih nezgoda,  s manjom materijalnom štetom, u kojima su 4 osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Iz prometa su isključena 2 vozila i 3 vozača, a zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 177 prekršajnih naloga, dok je mobilnim radarom evidentiran 51 slučaj.

 

 

                                    POLICIJSKI KOMESAR

                                                                                    Generalni inspektor policije

                                                                                                 Faik Adilović